Het Willem-Alexander Kinderziekenhuis is LOCKED

We gaan aan de slag om onder begeleiding van specialisten om de gehele gevel, de buitenkant en hopelijk de binnenkant (als we de plattegronden hebben) van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis op werkelijke schaal na te bouwen in Minecraft! Op deze pagina komt het eindresultaat te staan. We hopen hiermee de andere Hospital Heroes (medewerkers van dit ziekenhuis) een positief gevoel te geven. 


Ken jij iemand van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis en wil je hem of haar een hart onder de riem steken? Ben jij een zorgmedewerkers van dit ziekenhuis en wil je ons een leuke foto sturen? Stuur dan een mail naar [email protected], of deel deze URL via social media en zet de foto of de tekst er bij. 


Ook bijdragen aan dit ziekenhuis? KLIK HIER om te doneren en het kom hieronder op de lijst.
OF
Het eindresultaat van dit project in Minecraft komt op deze pagina te staan!


Opbrengst voor RTL Project Glimlach

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan een goed doel die gekozen zijn door H20 Esports Campus Amsterdam (uit Purmerend) en haar partners. Elk doel zet zich in voor 'the next generation', en elk doel probeert kinderen in beweging te krijgen door middel van (e)sport, gaming en creative tech.Doneren kan op 3 verschillende manieren:


1) Doneer en unlock een ziekenhuis;

2) Doneer via een gift via iDeal of het donatieformulier;

3) Doneer in onze livestream;


Wil je op een andere manier mee helpen? Dat kan! Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.