Wil jij een donatie doen?OFWat kun je doneren?

Je kunt ons steunen op een aantal manieren waarbij de opbrengst naar Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje gaat:


  1. Naamsvermelding en wordt Vriend van een kinderziekenhuis voor 250 euro. Jouw (bedrijfs-)naam komt op de muur (buiten en binnen) in het Minecraft project van 1 van de 7 specifieke kinderziekenhuizen;
  2. Founding partner voor 1000 euro (excl. BTW). Jouw bedrijf/naam wordt vermeld in de livestream van het project en tevens krijg je een vaste vermelding als dit kinderziekenhuis op onze server wordt bezocht;
  3. Een losse donatie via Ideal voor onze actie. Klik hier.


Je kan deze actie of ook een ziekenhuis steunen met elk bedrag dat je wenst (vanaf 1 euro), dat kan door op het ziekenhuis naar keuze te klikken en vervolgens dat specifieke ziekenhuis te selecteren in het donatieformulier.


Doneer hier en kies het ziekenhuis naar keuze uit!

Waar doneren wij aan?

Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje (RTL Project Glimlach)

De Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje is een fondsenwervende stichtingen van zeven toonaangevende kinderziekenhuizen met een koninklijke naam. Deze hebben -voor speciale gemeenschappelijke projecten- de handen ineen geslagen onder de naam: Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.


Omdat we samen, naast onze bestaande activiteiten, nóg meer kunnen bereiken voor diegenen waar het allemaal om draait; ernstig zieke kinderen die specialistische en intensieve zorg nodig hebben. Met deze bijzondere samenwerking willen we acties starten om extra geld in te zamelen voor onderzoek en projecten die bijdragen aan betere zorg en omstandigheden voor kinderen en hun familie in de kinderziekenhuizen. Want, een comfortabele, kindvriendelijke omgeving, waarin ze de best mogelijke behandeling krijgen, dat is de kroon op ons werk. Steun de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.

Samen beter!