Er is dit jaar 1 goed doel: Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje

Vanaf 4 november start RTL met RTL Project Glimlach, een bijzondere, jaarlijks terugkerende inzamelingsactie voor het goede doel. Tijdens RTL Project Glimlach slaan de programmamakers, presentatoren, medewerkers, kijkers, partners en adverteerders van RTL de handen ineen om samen zoveel mogelijk geld op te halen.

RTL Project Glimlach zet zich dit jaar in voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met de opbrengst van RTL Project Glimlach wil de stichting onderzoek en projecten mogelijk maken, die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in een van de 7 aangesloten kinderziekenhuizenkinderen in Nederland worden behandeld.

Over Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje:

Als fondsenwervende stichtingen van zeven toonaangevende kinderziekenhuizen met een koninklijke naam slaan we -voor speciale gemeenschappelijke projecten- de handen ineen onder de naam: Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Omdat ze samen, naast onze bestaande activiteiten, nóg meer kunnen bereiken voor diegenen waar het allemaal om draait; ernstig zieke kinderen die specialistische en intensieve zorg nodig hebben.


Met deze bijzondere samenwerking willen zij acties starten (en de Minecraft Hospital Heroes 2021 is er dus 1 van) om extra geld in te zamelen voor onderzoek en projecten die bijdragen aan betere zorg en omstandigheden voor kinderen en hun familie in de kinderziekenhuizen. Want, een comfortabele, kindvriendelijke omgeving, waarin ze de best mogelijke behandeling krijgen, dat is de kroon op ons werk. Steun de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.Informatie over doneren

Om de donaties te controleren en ervoor te zorgen dat minimaal 90% van de inkomsten naar de ziekenhuizen en goede doelen gaan is Rob Cremers van Waterland Notariaat aangesloten. Maximaal willen wij 10% van de inkomsten organisatiekosten laten zijn (vooral onkosten voor de vrijwilligers). Ons streven is om het lager dan 10% te krijgen. Tevens worden wij juridisch en fiscaal bijgestaan door Hein van Woensel van Citius Advocaten.


Wil je op een andere manier mee helpen? Dat kan! Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.