Ons Team

H20 gelooft in talent en diversiteit! Een toegewijd team heeft keihard gewerkt om deze actie mogelijk te maken: 


H20 Esports Campus, (productie, organisatie, coördinatie en pers) 

Thomas Bosch, (minecrafter & game developer, coordinatie bouw)

Gamers First, (broadcasting)

Smash Universe (influencer marketing bureau), 

Twaanlab, Toine Rohner en team (educatie programma)

Gemeente Purmerend

Waterland Notariaat, Rob Cremers (controle donaties)

Citius advocaten, Hein van Woensel (juridisch advies)

Cleo en Ramon, (persvoorlichting)

Denktank H20, Margriet Larmit (Mindcraft) en Suzanne Hansen (strategie & support) Voor informatie neem contact op via het contactformulier.


" In Minecraft kan alles "

Het bouwproject staat onder leiding van Thomas Bosch (17 jaar). Hij was de architect van Greenfield, een megastad in Minecraft. Hij bouwde samen met tientallen vaste bouwers en honderden vrijwilligers in bijna 10 jaar tijd deze wereld. Deze wereld wordt gezien als de grootste stad in Minecraft ooit gebouwd.
Thomas Bosch

Minecraft Architect - projectleider


" Livestream uitstekend middel voor donaties door jonge generatie "

In het afgelopen jaar hebben we diverse livestreams verzorgd voor het goede doel samen met grote artiesten, DJ's en Youtubers. Dit is een uitstekend middel om een nieuwe doelgroep te bereiken die graag een steentje bijdraagt aan een betere wereld.Miranda Huybers

Influencer en streaming specialist


"Deze actie staat voor alles wie wij zijn"

Joost Roset is zijn hele leven al actief in broadcasting en TV productie. Samen met een crew van jong en gepassioneerd talent bouwt hij aan esports en gaming producties binnen H20 Esports Campus.


Joost Roset

Head of broadcasting & TV productie

Kinderen helpen met creative tech is het mooiste wat er is

Kinderen helpen is het mooiste wat er is. Dat doen we al jaren met Twaanlab.


Toine Rohner

Eigenaar Twaanlab


Doneren kan op verschillende manieren:

1) Doneer en unlock een ziekenhuis en zorg dat we de complete buitenkant gaan bouwen voor oudjaarsdag 19.00 uur.


Een ziekenhuis kost bij unlocken 2.000 euro om de bouw te initiëren, daarna kan je een ziekenhuis steunen via donaties om zo veel mogelijk geld op te halen voor de zorgmedewerkers en de aangesloten goede doelen, 50% van de opbrengst gaat naar het personeel van de ziekenhuizen en 50% gaat naar de aangesloten goede doelen die zich inzetten voor kinderen.


2) Vind je dit een gave actie en wil je ons, onze goede doelen en de ziekenhuizen een hart onder de riem steken? Dat kan via een losse gift via iDeal of het donatie formulier;


3) Doneren kan ook via onze livestream;


Wil je op een andere manier mee helpen? Dat kan! Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Over H20 Esports Campus Amsterdam (in Purmerend)

H20 Esports Campus is een hub voor Developing the Next Generation through gaming, esports en creative tech. Het Rabo Esports Stadium is de eerste en grootste permanente esports evenementenlocatie van de Benelux en wil uitgroeien tot dé esports hub van Europa. H20 omvat o.a. 10.000 m2 esports gaming arena, werkplekken en kantoren voor startups en bedrijven in gaming, esports en creative tech. Esports is een sterke groeimarkt waar jeugd zich sterk mee verbonden voelen. Gamers, esporters en influencers zijn namelijk de ontwikkelaars van de toekomst.


H20 verbindt zich nadrukkelijk met opleidingen en onderwijs. De actie Minecraft Hospital Heroes heeft hier verbinding mee omdat gaming wordt gebruikt om een ander doel te bereiken. Kijk op www.h20.gg/minecraft voor meer informatie over onze programma's.