Het UMC Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis is LOCKED

Door de bijdrage van [Donateur] gaan onze Hospital Heroes (kinderen) onder begeleiding van specialisten aan de slag om de gehele gevel en de buitenkant van het UMC Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis op werkelijke schaal na te bouwen in Minecraft! Op deze pagina komt het eindresultaat te staan. We hopen hiermee de andere Hospital Heroes (medewerkers van dit ziekenhuis) een positief gevoel te geven. 


De helft van de 2000 euro voor het bouwen gaat sowieso naar de personeelsvereniging van het ziekenhuis, zodat het ook echt bij de zorgmedewerkers terecht komt. Daar kan nog een flink deel bijkomen door losse donaties via deze pagina en onze livestream. 


Ken jij iemand van het UMC Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis en wil je hem of haar een hart onder de riem steken? Ben jij een zorgmedewerkers van dit ziekenhuis en wil je ons een leuke foto sturen? Stuur dan een mail naar [email protected], of deel deze URL via social media en zet de foto of de tekst er bij. 


Ook bijdragen aan dit ziekenhuis? KLIK HIER om te doneren en het kom hieronder op de lijst.
OF
Het eindresultaat van dit project in Minecraft komt op deze pagina te staan!


Opbrengst voor het goede doel

De opbrengst van deze actie komt voor 50% ten goede aan een aantal goede doelen die gekozen zijn door H20 Esports Campus Amsterdam (uit Purmerend) en haar partners. Elk doel zet zich in voor 'the next generation', en elk doel probeert kinderen in beweging te krijgen door middel van (e)sport, gaming en creative tech.


De andere 50% van de opbrengst gaat naar de personeelsverenigingen van de ziekenhuizen om de zorgmedewerkers te steunen! 


Doneren kan op 3 verschillende manieren:


1) Doneer en unlock een ziekenhuis;

2) Doneer via een gift via iDeal of het donatieformulier;

3) Doneer in onze livestream;


Wil je op een andere manier mee helpen? Dat kan! Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Ziekenhuis adopteren? Of wil je meebouwen aan jouw lokale ziekenhuis?

Ken jij een ziekenhuisdirecteur? Of ken je een bedrijf of gemeente die een ziekenhuis wil adopteren? Unlock een ziekenhuis en de kinderen gaan direct aan de slag met elkaar. De prijs voor het compleet bouwen van de buitenkant van een ziekenhuis is 2000 euro. 


De opbrengst wordt 50% verdeeld onder goede doelen en 50% gaat naar de personeelsverenigingen van de ziekenhuizen voor de zorgmedewerkers. 


´╗┐Ga naar de contactpagina en vul het formulier in voor meer informatie.

Kun jij al in Minecraft bouwen? Wil je jouw skills verbeteren en samen met andere kinderen bouwen aan jouw lokale ziekenhuis? 


Of ben je een Minecraft Expert en wil je anderen begeleiden om deze Challenge voor elkaar te krijgen? Neem dan hier contact met ons op!